ELFOGYOTT

Szarvasborjú

Fedezd fel a varázslatos szarvasborjút, a magával ragadó kis erdei lényt, amely végtelen örömet hoz erdei fajáték-gyűjteményedbe.

Aprólékosan, szeretettel és gondossággal kézzel készített, ez a gyönyörű bükkfa szarvasborjú időtlen remekmű. Hibátlan kialakítása, polírozott felülete és organikus anyagok használata biztonságos és élvezetes játékélményt biztosít gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

Merüljön el gyermekével az erdei állatok varázslatos világában ezzel a lenyűgöző, Waldorf-ihletésű játékkal. Engedje szabadjára fantáziáját, miközben elindul a végtelen szórakozás és tanulás útján. Tedd kosárba most a szarvasborjút, és kezdődhet a kaland!

Méret: 8 x 6,5 x 1,8 cm

4200 Ft

ELFOGYOTT

Minden figura egyedi, szeretettel és gondossággal készült. Polírozott, szerves anyagokkal festett (EN-71 szabvány). A rugalmas keményfából készült játék kivételes tartóssággal rendelkezik, így szinte törhetetlen.

Óvatosan tisztítsd meg a játékot, csak tiszta, nedves ruhával. Ne használj fertőtlenítőszert, forró vizet, és ne merítsd a játékot víz alá.

natural

természetes összetevőkből készült, az EU szabványoknak megfelelően

kids-friendly

gyermekbarát
6 hónapos kortól

handmade

kézzel készített és festett
saját műhelyünkben

timeless

időtálló

A KÉZZEL KÉSZÍTETT WALDORF FAJÁTÉK a FoziFot-tól

A Waldorf-játékok célja, hogy megtanítsák a gyermekeket a különböző állatok nevére, alakjára, méretére, színére és élőhelyére. Ezek a játékok kiváló eszközként szolgálnak a képzelőerő és a kreativitás fejlesztéséhez, különösen szerepjátékok révén. Különösen alkalmasak végtelen játékra, lehetővé téve a gyermekek számára, hogy felfedezzék saját ötleteiket és történeteiket.

A szülőket arra ösztönzik, hogy vegyenek részt gyermekeikkel ezekben a játékokban, és tegyenek fel nekik elgondolkodtató kérdéseket. Például érdeklődhetnek arról, hogy hol lakik egy adott állat, milyen táplálékot fogyasztanak az erdei állatok, vagy akár megvitathatják ezeknek a lényeknek a méretét és sebességét. A szülők bevonásával ezekbe az interaktív foglalkozásokba a gyermekek tovább javíthatják tanulási élményüket.

Eredeti FóziFolt figura

-A képen látható termék egy példa, apró különbségek fordulnak elő minden darabnál!

-Selymes fából készült állat, amely nagy szeretettel és figyelemmel készült, és kézzel készült.

-Kezeletlen, tartós keményfa.

-Természetes, gyermekbarát, nyál- és izzadságálló felületkezelő anyagokkal kezelt.

-Az állat kialakítása az állat valódi alakját idézi.

-A Waldorf-pedagógiával összeegyeztethető reprezentáció.

-Természetes szín, a festék nem rejti el a fa erezetét.

KÖVESS MINKET