A Waldorf-játékok célja, hogy megtanítsák a gyermekeket a különböző állatok nevére, alakjára, méretére, színére és élőhelyére. Ezek a játékok kiváló eszközként szolgálnak a képzelőerő és a kreativitás fejlesztéséhez, különösen szerepjátékok révén. Különösen alkalmasak végtelen játékra, lehetővé téve a gyermekek számára, hogy felfedezzék saját ötleteiket és történeteiket.

A szülőket arra ösztönzik, hogy vegyenek részt gyermekeikkel ezekben a játékokban, és tegyenek fel nekik elgondolkodtató kérdéseket. Például érdeklődhetnek arról, hogy hol lakik egy adott állat, milyen táplálékot fogyasztanak az erdei állatok, vagy akár megvitathatják ezeknek a lényeknek a méretét és sebességét. A szülők bevonásával ezekbe az interaktív foglalkozásokba a gyermekek tovább javíthatják tanulási élményüket.

Isten hozott! Zsófi vagyok, a FoziFolt megalkotója, környezettudatos, kreatív magyar anya. Kis műhelyemben fából készült játékokat készítek gyerekeknek.

Célom, hogy olyan játékokkal lássam el a kicsiket, amelyek nemcsak szépek, hanem kiváló minőségűek és biztonságosan használhatók. Még a legfiatalabbak is biztonságosan a szájukba helyezhetik őket. Ezek a játékok tartósak és generációk számára örömet okozhatnak.

Ugyanakkor nem terheljük a környezetet, mert természetes anyagokból készítem. Gyere és nézd meg az üzletemet!

Eredeti FoziFolt figura

-A képen látható termék egy példa, apró különbségek fordulnak elő minden darabnál!

-Selymes fából készült állat, amely nagy szeretettel és figyelemmel készült, és kézzel készült.

-Kezeletlen, tartós keményfa.

-Természetes, gyermekbarát, nyál- és izzadságálló felületkezelő anyagokkal kezelt.

-Az állat kialakítása az állat valódi alakját idézi.

-A Waldorf-pedagógiával összeegyeztethető reprezentáció.

-Természetes szín, a festék nem rejti el a fa erezetét.

forest-animals