ELFOGYOTT

Szarvasbika

Fedezd fel a varázslatos szarvasbikát, egy magával ragadó erdei lényt, az erdő királyát, amely végtelen örömet hoz fajáték-gyűjteményetekbe.

Aprólékosan, szeretettel és gondossággal kézzel készített, ez a gyönyörű nagy bükkfa szarvasbika . Hibátlan kialakítása, polírozott felülete és organikus anyagok használata biztonságos és élvezetes játékélményt biztosít gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

Merüljön el gyermekével az erdei állatok varázslatos világában ezzel a lenyűgöző, Waldorf-ihletésű játékkal. Engedje szabadjára fantáziáját, miközben elindul a végtelen szórakozás és tanulás útján. Tedd kosárba most a szarvasbikát, és kezdődhet a kaland!

Méret: 15 x 12 x 2.7 cm

7400 Ft

ELFOGYOTT

Minden figura egyedi, szeretettel és gondossággal készült. Polírozott, szerves anyagokkal festett (EN-71 szabvány). A rugalmas keményfából készült játék kivételes tartóssággal rendelkezik, így szinte törhetetlen.

Óvatosan tisztítsd meg a játékot, csak tiszta, nedves ruhával. Ne használj fertőtlenítőszert, forró vizet, és ne merítsd a játékot víz alá.

natural

természetes összetevőkből készült, az EU szabványoknak megfelelően

kids-friendly

gyermekbarát
6 hónapos kortól

handmade

kézzel készített és festett
saját műhelyünkben

timeless

időtálló

A KÉZZEL KÉSZÍTETT WALDORF FAJÁTÉK a FoziFot-tól

A Waldorf-játékok célja, hogy megtanítsák a gyermekeket a különböző állatok nevére, alakjára, méretére, színére és élőhelyére. Ezek a játékok kiváló eszközként szolgálnak a képzelőerő és a kreativitás fejlesztéséhez, különösen szerepjátékok révén. Különösen alkalmasak végtelen játékra, lehetővé téve a gyermekek számára, hogy felfedezzék saját ötleteiket és történeteiket.

A szülőket arra ösztönzik, hogy vegyenek részt gyermekeikkel ezekben a játékokban, és tegyenek fel nekik elgondolkodtató kérdéseket. Például érdeklődhetnek arról, hogy hol lakik egy adott állat, milyen táplálékot fogyasztanak az erdei állatok, vagy akár megvitathatják ezeknek a lényeknek a méretét és sebességét. A szülők bevonásával ezekbe az interaktív foglalkozásokba a gyermekek tovább javíthatják tanulási élményüket.

Eredeti FóziFolt figura

-A képen látható termék egy példa, apró különbségek fordulnak elő minden darabnál!

-Selymes fából készült állat, amely nagy szeretettel és figyelemmel készült, és kézzel készült.

-Kezeletlen, tartós keményfa.

-Természetes, gyermekbarát, nyál- és izzadságálló felületkezelő anyagokkal kezelt.

-Az állat kialakítása az állat valódi alakját idézi.

-A Waldorf-pedagógiával összeegyeztethető reprezentáció.

-Természetes szín, a festék nem rejti el a fa erezetét.

KÖVESS MINKET