WORKSHOP

Időpont: 2024. március. 23. 9:00-16:00
Helyszín: Gyöngyös

Gyere és készítsük el együtt a választott egyedi fafiguráidat!
Legyen az bármilyen repetoáromban nem szereplő állat, ember, akár a családotok tagai, saját házikedvenceid, de készültek már belső szervek, növények, virágok is nálam. Csak a képzelet szab határt. Garantáltan minőségi játékokkal fogsz gazdagodni, gyermekbarát felületkezelő anyagokat fogunk használni, és van még egy jó hírem: a foglalkozás teljesen veszélytelen lesz, így pont annyi ujjal térsz haza, amennyivel jöttél.

A választott figuráiddal kapcsolatban konzultálj velem, hogy előre előkészíthessem neked őket a workshop időpontjára.

 

33000 Ft

1 készleten

natural

természetes összetevőket használunk

kids-friendly

gyermekbarát termék lesz

handmade

egyedi figurákkal gazdagodsz

timeless

időtálló

Workshop vásárlására vonatkozó szabályok, az ÁSZF-ben is!

Amennyiben nem fizikai terméket vásárolsz, hanem workshopot, azaz kézműves foglalkozást, akkor a foglalt időpontod előtt 10 munkanap áll rendelkezésre, hogy lemondhasd, azon belül a foglalkozás árát már nem tudod visszaigényelni.
Ha nem tudsz eljönni a workshopra, az utolsó pillanatig is áruházhatod más személyre, legyen az barát, családtag, vagy bárki, akit érdekelhet.
Ha senkit nem tudsz magad helyett küldeni, és már kevesebb, mint 10 munkanapon belül esedékes a vásárolt időpontod, akkor az ára ugyan nem jár vissza, de a választott és előre megbeszélt egyedi figuráidat nyers formában elpostázom neked saját költségemre, kizárólag packeta pontra.
Ha a workshop a szervező, azaz miattam maradna el, akkor természetesen a workshop ára visszajár a vásárolónak, vagy áttehető másik időpontra.

Teljesen egyedi, személyre szabott, saját készítésű figurák

-A képen látható termék egy példa

-Kezeletlen, tartós keményfa az alapanyaga.

-Természetes, gyermekbarát, nyál- és izzadságálló anyagokkal felületkezelt. 

 

KÖVESS MINKET