Workshop – Készíts te is faállatokat

Gyere és készítsük el együtt a választott fafiguráidat!

• teve • okapi • kapibara • kenguru • vombat • lemur • láma • vöröspanda • mosómedve • jegesmedve … stb

Mindenki olyan 3 figurát készít, amit előzetesen választott, vagy választhat a helyszínen is bizonyos figurák közül, ha nem adott le valaki kívánságot. A választható figurák sora folyamatosan bővül, üzenetben érdeklődhetsz róluk.

A foglalkozás felnőtteknek szól, 16 éves kor felett ajánlom.

Ára 33.000 Ft/fő

Időpont: választható nap

9:00-16:00
Helyszín: Gyöngyös

33000 Ft

Ez egy egész napos foglalkozás, ahol szívednek kedves figurákat készíthetsz el családias hangulatban, hasonló érdeklődésű emberekkel.

Előzetesen én már készülök, ugyanis megtervezem, kivágom, és talpalom őket, hogy a workshopon már neki is eshessünk a formázásuknak. Nem fogunk gépekkel dolgozni, a további folyamatok kéziek, így teljesen biztonságos lesz mindenki számára.

Ha elakadnál semmi baj, folyamatosan segítek mindenkinek.

A figurákat együtt fogjuk megformálni, kifesteni, ki milyen részletezettséggel szeretné, azt eldöntheti közben.

A játékokat kezeletlen juhar- és bükkfából fogjuk készíteni, és a szabványoknak megfelelő festékekkel fogjuk kezelni, amelyek természetesen gyermekbarátok lesznek a legkisebbeknek is. A formákat is úgy alkottam meg, hogy azok biztonságosak és strapabíróak legyenek, akárcsak saját termékeim.

A jelentkezés kizárólag akkor végleges, ha a workshop árát befizetted.

A kosár oldalon a megjegyzésbe írd be, milyen figurákat szeretnél elkészíteni (ha már döntöttél)

Ha szeretnél barátokkal vagy családtagokal jönni, többször tedd a kosárba a terméket.

A foglalt időpontod előtt 10 munkanap áll rendelkezésre, hogy lemondhasd, azon belül a foglalkozás árát már nem tudod visszaigényelni.

Ha nem tudsz eljönni a workshopra, az utolsó pillanatig is áruházhatod más személyre, legyen az barát, családtag, vagy bárki, akit érdekelhet.

Ha senkit nem tudsz magad helyett küldeni, és már kevesebb, mint 10 munkanapon belül esedékes a vásárolt időpontod, akkor írj nekem és keresünk egy másik workshop időpontot.

Ha a workshop a szervező, azaz miattam maradna el, akkor természetesen a workshop ára visszajár a vásárolónak, vagy áttehető másik időpontra.

FONTOS!

A lemondással kapcsolatos információkat a weboldalam ÁSZF -e is tartalmazza, így a workshop megvásárolásával azokat tudomásul vetted és elfogadtad.

natural

természetes összetevőkből készült, az EU szabványoknak megfelelően

kids-friendly

gyermekbarát
9 hónapos kortól

handmade

kézzel készített és festett
saját műhelyünkben

timeless

időtálló

A KÉZZEL KÉSZÍTETT WALDORF FAJÁTÉK a FóziFolt-tól

A Waldorf-játékok célja, hogy megtanítsák a gyermekeket a különböző állatok nevére, alakjára, méretére, színére és élőhelyére. Ezek a játékok kiváló eszközként szolgálnak a képzelőerő és a kreativitás fejlesztéséhez, különösen szerepjátékok révén. Különösen alkalmasak végtelen játékra, lehetővé téve a gyermekek számára, hogy felfedezzék saját ötleteiket és történeteiket.

A szülőket arra ösztönzik, hogy vegyenek részt gyermekeikkel ezekben a játékokban, és tegyenek fel nekik elgondolkodtató kérdéseket. Például érdeklődhetnek arról, hogy hol lakik egy adott állat, milyen táplálékot fogyasztanak az erdei állatok, vagy akár megvitathatják ezeknek a lényeknek a méretét és sebességét. A szülők bevonásával ezekbe az interaktív foglalkozásokba a gyermekek tovább javíthatják tanulási élményüket.

Eredeti FóziFolt figura

-A képen látható termék egy példa, apró különbségek fordulnak elő minden darabnál!

-Selymes tapintású.

-Kezeletlen, tartós keményfa az alapanyaga.

-Természetes, gyermekbarát, nyál- és izzadságálló anyagokkal felületkezelt. -Az forma és szín az állat valódi megjelenését idézi.

-A Waldorf-pedagógiával kompatibilis.

-Természetes színhasználat, a festék nem rejti el a fa erezetét.

KÖVESS MINKET