ELFOGYOTT

Panda

Merülj el a zabolátlan vadon csodájában kivételes panda fajátékunkkal!

Aprólékosan kézzel készített, rengeteg szeretettel és aprólékos odafigyeléssel a részletekre, ez a figyelemre méltó bükkfa panda túllép a puszta játékszerek birodalmán, és időtlen remekművé válik, amely tiszta örömöt vált ki kicsikből és idősekből egyaránt.

Kiváló kialakítása, hibátlanul polírozott felülete és organikus anyagok használata nemcsak a játék közbeni biztonságot biztosítja, hanem a művészi elegancia olyan szintjére is emeli, amely minden kollekció dédelgetett kiegészítőjévé teszi. Engedd, hogy gyermeked fantáziája új magasságokba szárnyaljon, miközben izgalmas utazásra indul a vadállatok birodalmában, e magával ragadó Waldorf-ihletésű játék vezetésével. Tedd kosárba a pandát most, és tárd fel a végtelen szórakozás és a határtalan tanulás világát!

Mérete: 11,5 x 7 x 2.7 cm

7000 Ft

ELFOGYOTT

Minden figura egyedi, szeretettel és gondossággal készült. Polírozott, organikus anyagokkal felületkezelt. (EN-71 szabvány).

A Keményfából készült játék kivételes tartóssággal rendelkezik, így szinte törhetetlen. Nem koszolódik, a szennyeződés letörölhető róla tiszta, enyhén nyirkos ruhával. Ne használj fertőtlenítőszert, forró vizet, és ne merítsd a játékot víz alá huzamosabb ideig. Ne érje közvetlen tűző nap.

natural

természetes összetevőkből készült, az EU szabványoknak megfelelően

kids-friendly

gyermekbarát
6 hónapos kortól

handmade

kézzel készített és festett
saját műhelyünkben

timeless

időtálló

A KÉZZEL KÉSZÍTETT WALDORF FAJÁTÉK a FoziFot-tól

A Waldorf-játékok célja, hogy megtanítsák a gyermekeket a különböző állatok nevére, alakjára, méretére, színére és élőhelyére. Ezek a játékok kiváló eszközként szolgálnak a képzelőerő és a kreativitás fejlesztéséhez, különösen szerepjátékok révén. Különösen alkalmasak végtelen játékra, lehetővé téve a gyermekek számára, hogy felfedezzék saját ötleteiket és történeteiket.

A szülőket arra ösztönzik, hogy vegyenek részt gyermekeikkel ezekben a játékokban, és tegyenek fel nekik elgondolkodtató kérdéseket. Például érdeklődhetnek arról, hogy hol lakik egy adott állat, milyen táplálékot fogyasztanak az erdei állatok, vagy akár megvitathatják ezeknek a lényeknek a méretét és sebességét. A szülők bevonásával ezekbe az interaktív foglalkozásokba a gyermekek tovább javíthatják tanulási élményüket.

Eredeti FóziFolt figura

-A képen látható termék egy példa, apró különbségek fordulnak elő minden darabnál!

-Selymes tapintású.

-Kezeletlen, tartós keményfa az alapanyaga.

-Természetes, gyermekbarát, nyál- és izzadságálló anyagokkal felületkezelt.

-Az forma és szín az állat valódi megjelenését idézi.

-A Waldorf-pedagógiával kompatibilis.

-Természetes színhasználat, a festék nem rejti el a fa erezetét.

KÖVESS MINKET