ELFOGYOTT

Majomkenyérfa

A majomkenyérfa a szavanna gyönyörű szoliter növénye, amely kihagyhatatlan a fából készült afrikai figurák gyűjteményéből. Kézzel készült aprólékos mozdulatokkal, szeretettel és odafigyeléssel.

Ez a bükkfából készült majomkenyérfa egy időtálló darab, amely örömet okoz gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, ugyanis nem csak dekorációnak, de gyermekjátéknak is alkalmas. Egyedi kialakítása, polírozott felülete és organikus anyagok használata biztonságossá teszi a játékot.

Engedd, hogy  gyermeked szabadjára engedje fantáziáját, miközben felfedezi a szavanna élővilágát ezzel a gyönyörű, Waldorf-ihletésű játékkal. Tedd kosárba a majomkenyérfát most, és indulj el gyermekeddel a végtelen szórakozás és tanulás útján!

Mérete: 15 x 13 x 2.7 cm

8000 Ft

ELFOGYOTT

Minden figura egyedi, szeretettel és gondossággal készült. Polírozott, organikus anyagokkal felületkezelt. (EN-71 szabvány).

A Keményfából készült játék kivételes tartóssággal rendelkezik, így szinte törhetetlen. Nem koszolódik, a szennyeződés letörölhető róla tiszta, enyhén nyirkos ruhával. Ne használj fertőtlenítőszert, forró vizet, és ne merítsd a játékot víz alá huzamosabb ideig. Ne érje közvetlen tűző nap.

natural

természetes összetevőkből készült, az EU szabványoknak megfelelően

kids-friendly

gyermekbarát
9 hónapos kortól

handmade

kézzel készített és festett
saját műhelyünkben

timeless

időtálló

A KÉZZEL KÉSZÍTETT WALDORF FAJÁTÉK a FóziFolt-tól

A Waldorf-játékok célja, hogy megtanítsák a gyermekeket a különböző állatok nevére, alakjára, méretére, színére és élőhelyére. Ezek a játékok kiváló eszközként szolgálnak a képzelőerő és a kreativitás fejlesztéséhez, különösen szerepjátékok révén. Különösen alkalmasak végtelen játékra, lehetővé téve a gyermekek számára, hogy felfedezzék saját ötleteiket és történeteiket.

A szülőket arra ösztönzik, hogy vegyenek részt gyermekeikkel ezekben a játékokban, és tegyenek fel nekik elgondolkodtató kérdéseket. Például érdeklődhetnek arról, hogy hol lakik egy adott állat, milyen táplálékot fogyasztanak az erdei állatok, vagy akár megvitathatják ezeknek a lényeknek a méretét és sebességét. A szülők bevonásával ezekbe az interaktív foglalkozásokba a gyermekek tovább javíthatják tanulási élményüket.

Eredeti FóziFolt figura

-A képen látható termék egy példa, apró különbségek fordulnak elő minden darabnál!

-Selymes tapintású.

-Kezeletlen, tartós keményfa az alapanyaga.

-Természetes, gyermekbarát, nyál- és izzadságálló anyagokkal felületkezelt. -Az forma és szín az állat valódi megjelenését idézi.

-A Waldorf-pedagógiával kompatibilis.

-Természetes színhasználat, a festék nem rejti el a fa erezetét.

KÖVESS MINKET