ELFOGYOTT

lombos fa, tölgyfa

Tapasztald meg a lenyűgöző lombos fát, amely bájos kiegészítője a fából készült játékok gyűjteményének.

Merületek el ennek a kézműves remekműnek a varázslatában, amelyet szakértelemmel, szeretettel és aprólékos gondossággal készítettek. A lombos fa nem csak játék; ez egy időtlen műalkotás, amely határtalan örömet okoz mind a gyermekeknek, mind a felnőtteknek. Kiváló kialakítása, hibátlan, polírozott felülete és organikus anyagok használata biztonságos és kellemes játékélményt biztosít.

Engedd szárnyalni gyermeked fantáziáját, miközben felfedezi a növények magával ragadó világát ezzel a lenyűgöző, Waldorf-ihletésű alkotással. Legyen szó oktató játékról vagy fantáziadús történetmesélésről, a lombos fa végtelen szórakozási és tanulási lehetőségeket garantál. Tedd kosárba most ezt a magával ragadó darabot, és induljatok el a játék és a felfedezés világába.

Mérete: 13 x 12 x 2,7 cm

7500 Ft

ELFOGYOTT

Minden figura egyedi, szeretettel és gondossággal készült. Polírozott, organikus anyagokkal felületkezelt. (EN-71 szabvány).

A Keményfából készült játék kivételes tartóssággal rendelkezik, így szinte törhetetlen. Nem koszolódik, a szennyeződés letörölhető róla tiszta, enyhén nyirkos ruhával. Ne használj fertőtlenítőszert, forró vizet, és ne merítsd a játékot víz alá huzamosabb ideig. Ne érje közvetlen tűző nap.

natural

természetes összetevőkből készült, az EU szabványoknak megfelelően

kids-friendly

gyermekbarát
6 hónapos kortól

handmade

kézzel készített és festett
saját műhelyünkben

timeless

időtálló

A KÉZZEL KÉSZÍTETT WALDORF FAJÁTÉK a FoziFot-tól

A Waldorf-játékok célja, hogy megtanítsák a gyermekeket a különböző állatok nevére, alakjára, méretére, színére és élőhelyére. Ezek a játékok kiváló eszközként szolgálnak a képzelőerő és a kreativitás fejlesztéséhez, különösen szerepjátékok révén. Különösen alkalmasak végtelen játékra, lehetővé téve a gyermekek számára, hogy felfedezzék saját ötleteiket és történeteiket.

A szülőket arra ösztönzik, hogy vegyenek részt gyermekeikkel ezekben a játékokban, és tegyenek fel nekik elgondolkodtató kérdéseket. Például érdeklődhetnek arról, hogy hol lakik egy adott állat, milyen táplálékot fogyasztanak az erdei állatok, vagy akár megvitathatják ezeknek a lényeknek a méretét és sebességét. A szülők bevonásával ezekbe az interaktív foglalkozásokba a gyermekek tovább javíthatják tanulási élményüket.

Eredeti FóziFolt figura

-A képen látható termék egy példa, apró különbségek fordulnak elő minden darabnál!

-Selymes tapintású.

-Kezeletlen, tartós keményfa az alapanyaga.

-Természetes, gyermekbarát, nyál- és izzadságálló anyagokkal felületkezelt.

-Az forma és szín az állat valódi megjelenését idézi.

-A Waldorf-pedagógiával kompatibilis.

-Természetes színhasználat, a festék nem rejti el a fa erezetét.

KÖVESS MINKET